Цуценя вдома: топ 35 зоотоварів AnimAll для собак від народження до 6 місяців

15.03.2023
5 min read
Заводчик FCI. Шевцова Марія
@hotems.pets

Зміст

Вибір зоотоварів для цуценят - дуже відповідальна справа, в якій 8 з 10 новоспечених петбатьків припускаються помилок. Деякі провтики просто ускладнюють життя, а інші можуть призводити до серйозних наслідків в плані здоров’я тварини, необхідності робити незапланований ремонт або шукати нових батьків собаці. В цій статті ви дізнаєтесь: які товари для цуценят дійсно потрібні, як їх обирати і яким чином можна зєкономити без втрати якості.

  • Звертайте увагу на матеріал. Цуценята досліджують світ зубами, а тому все, що може потрапити до пащі має бути безпечним. Під час вибору іграшок надавайте перевагу каучуку, вспіненій гумі, бавовні, відсутності дрібніх деталей. Мисочки мають бути з харчового пластику, без хімічного запаху. Спальні місця обирайте з міцних тканин, з можливістю легко підтримувати чистоту за допомогою пральної машинки.

  • Не купуйте одразу багато. Потреби цуценя в кожний період зростання змінюються, а тому ліпше поповнювати шухлятку поступово. З часом перебування собаки у домі ви ліпше зрозумієте, які іграшки та аксесуари ще придбати.

  • Не купуйте товари без бренду. Дешева рибка - погана юшка: невідомі товари з Китаю не проходять сертифікації якості, у випадку чого немає можливості зв’язатися з виробником. Не ризикуйте здоров’ям улюбленця, купуйте лише у спеціализованих магазинах і віддавайте перевагу брендам, які вже давно на ринку.

4 правила вибору зоотоварів для цуценят

Товари для собак можуть бути різної якості та цінової політики, що залежить від матеріалів, країни виробництва та бренду. Ми зібрали основні критерії, на які варто звертати увагу при покупці, щоб уберегти петбатьків від багатьох помилок.

  1. Купуйте спеціалізовані товари. Виробники товарів для собак закладають особливості використання продуктів саме собаками, тестують їх на безпечність, міцність та привабливість для тварин. Аналоги для людей можуть не впоратися з задачею, не дати той рівень комфорту у використанні. Наприклад, пелюшки для собак AnimAll поглинають вологу та нейтралізують запахи у той час, коли аналог товару, але для дітей, лише вбирають калюжу.

  1. Звертайте увагу на матеріал. Цуценята досліджують світ зубами, а тому все, що може потрапити до пащеки має бути безпечним. Під час вибору іграшок надавайте перевагу каучуку, вспіненій гумі, бавовні, відсутності дрібніх деталей. Мисочки мають бути з харчового пластику, без хімічного запаху. Спальні місця обирайте з міцних тканин, з можливістю легко підтримувати чистоту за допомогою пральної машинки.

  1. Не купуйте одразу багато. Потреби цуценя в кожний період зростання змінюються, а тому ліпше поповнювати шухлятку поступово. З часом перебування собаки у домі ви ліпше зрозумієте, які іграшки та аксесуари ще придбати.

  1. Не купуйте товари без бренду. Дешева рибка - погана юшка: невідомі товари з Китаю не проходять сертифікації якості, у випадку чого немає можливості зв’язатися з виробником. Не ризикуйте здоров’ям улюбленця, купуйте лише у спеціализованих магазинах і віддавайте перевагу брендам, які вже давно на ринку.

Добірка товарів AnimAll для цуценят від народження до 6 тижнів

Зообренд AnimAll створює товари для ветлікарів, професійних розплідників та співпрацює з притулками для тварин. В асортименті є товари, які допоможуть виростити цуценя, підготувати до вакцинації та зробити догляд за ним більш зручним.

1. Сухе молоко AnimAll VetLine PRO

Повноцінний замінник материнського молока, сприяє гармонійному розвитку, набору ваги. Також може використовуватись для підгодовування суки з метою відновлення сил, ваги, збільшення лактації.

2. Пелюшки AnimAll

Вбирають вологу та запахи, допомагають підтримувати чистоту.

3. Каучукові іграшки AnimAll FUN

На третьому тижні у цуценят ростуть зубки, сверблять ясна и з’являється велике бажання гризти. З цього віку вже можна давати собаці перші іграшки з безпечного, нетоксичного матеріалу - каучуку. В асортименті є маленькі іграшки, які ідеально підійдуть для гри малечі.

4. AnimAll VetLine DeWorm у суспензії/пігулках для цуценят

Обирайте зручний формат обробки від гельмінтів тварин від 2-тижневого віку. Обов’язкова обробка перед вакцинацією, за наявності паразитів у калі перенести дату маніпуляції та повторити обробку препаратом через 10 днів. Важливо: перед дегельмінтацією за 3 дні провести обробку від зовнішніх паразитів за допомогою спрею з фіпронілом.

5. AnimAll VetLine Growth PRO

Вітаміни для зміцнення імунітету, профілактика авітамінозу, сприяють гармонійному росту кісток, зміцненню суглобів та ліпшому засвоєнню їжі.

6. Кігтеріз AnimAll, розмір S

Для правильного формування лап та суглобів потрібно стежити за кігтями цуценят та регулярно підрізати. Використовуйте спеціалізовані кігтерізи для тварин, щоб зменшити ризик травми.

Full name
Job title, Company name